Evenemang
29-30 mar Lunch hundtävling Asa
5 apr 13:00 Bröllopsvisning 5 april
11 apr 18:00 Pubkväll i Oden 11 april
25-27 apr Träningsweekend Taudien training april 2025
10-11 maj Bokningsavgift Yin yang retreat maj 2025
6 jun 10:00 Minibröllop 6 juni 2025
23 aug 09:00 Svampguidning och lunch vid bordet i skogen
20 sep 10:00 Styckningskurs 20 september 2025
27 sep 09:00 Svampguidning och lunch vid bordet i skogen
24-25 okt Bokningsavgift yogaweekend oktober 2025
31 okt 18:00 Mordgåtan - Den sista synden
1 nov 18:00 Mordgåtan - Den sista synden
7-9 nov Träningsweekend Taudien training november 2025
14 nov 18:00 Mordgåtan - Den sista synden
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Styckningskurs 20 september 2025 - matstudion

Lördag 20 september 10:00
Kursen börjar med styckning av en dovhjort och avslutas i matlagningsköket där
vi lär oss olika tillagningsmetoder för det vilda köttet.


PS. vill ni köpa biljett som present ange ditt eget namn och telefonnummer i alla fälten.


Kursinnehåll:
Vi samlas vid herrgården för en kaffe och genomgång. Sedan påbörjar styckningskursen och lär oss mer om hygien, hantering och de olika styckningsdetaljerna. Pontus går igenom olika tillagningsmetoder för det vilda köttet och ger även råd kring passande tillbehör. Du får lära dig att välja rätt del av djuret beroende på vad du ska laga – hur du kan se vad som kännetecknar god kvalitet och hur du lyckas med tillagningen för att behålla råvarans kvalitet.

Kursledare: Pontus Sjöholm
Pontus brinner för lokala råvaror och det vilda köttet och har sedan flera år
tillbaka arbetat på Asa Herrgård som kökchef och jaktledare.


Addera: trerättersmiddag, bastu/badtunna och logi del i dubbelrum - boka via telefon/mail.
Ta med din respektive som upptäcker naturen runt herrgården och Möbelriket om man
ej önskar vara med på kursen. Ansluter till eftermiddagen för bastu/badtunna och middag. 



Pris: 1995 kronor för kursen.
Det ingår fika och lunch. Vänligen ange ev. specialkost.


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa