Evenemang
18-20 okt Träningsweekend Taudien training oktober 2024
25 okt 18:00 Pubkväll i studion 25 oktober
31 okt-3 nov Bokningsavgift jägarexamen november 2024
8-9 nov Bokningsavgift Yin yang retreat
15 nov 18:00 Mordgåtan - Den sista versen
16 nov 18:00 Mordgåtan - Den sista versen
15 feb 2025 10:00 Styckningskurs 15 februari 2025
1 mar 2025 10:00 Styckningskurs 1 mars 2025
15 mar 2025 10:00 Styckningskurs 15 mars 2025
25-27 apr 2025 Träningsweekend Taudien training april 2025
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Styckningskurs 1 mars 2025 - matstudion

Lördag 1 mars 2025 10:00
Kursen börjar med styckning av en dovhjort och avslutas i matlagningsköket där
vi lär oss olika tillagningsmetoder för det vilda köttet.


PS. vill ni köpa biljett som present ange ditt eget namn och telefonnummer i alla fälten.


Kursinnehåll:
Vi samlas vid herrgården för en kaffe och genomgång. Sedan påbörjar styckningskursen och lär oss mer om hygien, hantering och de olika styckningsdetaljerna. Pontus går igenom olika tillagningsmetoder för det vilda köttet och ger även råd kring passande tillbehör. Du får lära dig att välja rätt del av djuret beroende på vad du ska laga – hur du kan se vad som kännetecknar god kvalitet och hur du lyckas med tillagningen för att behålla råvarans kvalitet.

Kursledare: Pontus Sjöholm
Pontus brinner för lokala råvaror och det vilda köttet och har sedan flera år
tillbaka arbetat på Asa Herrgård som kökchef och jaktledare.


Addera: trerättersmiddag, bastu/badtunna och logi del i dubbelrum - boka via telefon/mail.
Ta med din respektive som upptäcker naturen runt herrgården och Möbelriket om man
ej önskar vara med på kursen. Ansluter till eftermiddagen för bastu/badtunna och middag. 



Pris: 1995 kronor för kursen.
Det ingår fika och lunch. Vänligen ange ev. specialkost.


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa