KÖRPROJEKTET´24

Under sensommaren och hösten 2024 pågår ett spännande körprojekt runt om i landet med erfarna körledare för alla som någon gång drömt om att sjunga i kör. Inga förkunskaper krävs!

 

Intitiativtagare till projektet är Anders Widmark, pianist, jazzmusiker, kompositör och låtskrivare som varit programledare för SVT´s program "Album". 2003 vann han en grammis för albumet "Genom varje andetag" tillsammans med Helen Sjöholm och 2009 för albumet "Resonanser". Anders har sina rötter i Uppsala. Anders kommer själv att medverka vid alla avslutningskonserter.

Evenemang
Körprojektet - Deltagare - Luleå
Körprojektet - Deltagare - Piteå
Körprojektet - Deltagare - Skellefteå
Körprojektet - Deltagare - Härnösand
Körprojektet - Deltagare - Nyköping
Körprojektet - Deltagare - Göteborg
Körprojektet - Deltagare - Linköping
Körprojektet - Deltagare - Västerås
Körprojektet - Deltagare - Tranås
Körprojektet - Deltagare - Vänersborg
Körprojektet - Deltagare - Borås
Körprojektet - Deltagare - Halmstad
Körprojektet - Deltagare - Värnamo
Körprojektet - Deltagare - Kalmar
Körprojektet - Deltagare - Växjö
Körprojektet - Deltagare - Jönköping
Körprojektet - Deltagare - Uppsala
Körprojektet - Deltagare - Stockholm
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Körprojektet - Deltagare - Nyköping

Repstart: 2/9. Avslutningskonsert: 25/10

Under sensommaren och hösten 2024 pågår ett spännande körprojekt runt om i landet med erfarna körledare för alla som någon gång drömt om att sjunga i kör. Inga förkunskaper krävs!
 
Initiativtagare till projektet är Anders Widmark, tvåfaldig grammisvinnare, pianist, jazzmusiker, kompositör och låtskrivare som varit programledare för SVT´s program ”Album”. Anders kommer själv att medverka vid alla avslutningskonserter tillsammans med en gästartist.

ANMÄLAN DELTAGARE
 
Nu har du chansen att under 6 repetitioner ledas av en erfaren körledare och öva upp din sångteknik. Initiativtagare till projektet är pianist och kompositör Anders Widmark som deltar på avslutningskonserten på varje ort, tillsammans med en gästartist, sångerskan Zoie Finer. Anders är tvåfaldig grammisvinnare, pianist och kompositör.
 
Att sjunga i Anders Widmarkkören är en rolig, lättsam och utvecklande resa. Du kommer lära dig det du behöver för att ta din röst och musikalitet vidare till nästa nivå!
 
Inga förkunskaper krävs. Alla åldrar är välkomna!

INFORMATION FÖR DELTAGARE I NYKÖPING

Repetitioner sker måndagskvällar om inget annat meddelas, 18.30-20.30 inkl paus.

KÖRLEDARE: Maria Stenberg
REPLOKAL: Culturum

Repetition 1: 2/9
Repetition 2: 23/9
Repetition 3: 30/9
Repetition 4: 7/10
Repetition 5: 14/10
Repetition 6: 21/10

Avslutningskonsert 25/10 kl 19.00, Culturum

Allt vi lär oss kommer sedan att resultera i en pampig avslutningskonsert med Anders Widmark vid pianot, sångerskan Zoie Finer samt den nyskapade kören under ledning av den utvalda körledaren. Datum och tid för varje ort presenteras här: www.anderswidmark.se/korprojektet24/
 
ANMÄLAN & BOKNINGSREGLER
 
Projektet pågår under augusti-november runt om i Sverige. Det finns inget krav på att man måste vara med på alla repetitionstillfällen (kvällstid, 2 h per tillfälle).
 
Antalet platser är begränsat, först till kvarn. 14 dagars ångerrätt gäller därefter ingen återbetalning. Det går att överlåta anmälan till annan person.



Vald stad:





Plats: Nyköping
Kursavgift: 895 kr + serviceavgift

Boka innan midsommar och få 100 kr i rabatt


Välj antal deltagare.
Antal deltagare:
Nästa