Evenemang
1 nov 08:00 SaraKi Träning online
10 nov 18:00 Flow From Within
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Flow From Within

Söndag 10 november 18:00
Flow from Within
Upplev en läkande resa där du guidas genom mjuka, meditativa rörelser som hjälper dig att få kontakt med ditt inre flöde. Med fokus på andning, kroppsmedvetenhet och energiarbete, kommer du att få möjlighet att släppa spänningar, återfå balans och känna ett djupare lugn. Denna stund är en inbjudan att låta din kropp och ditt sinne få flöda i harmoni, helt utan prestation – en stärkande återhämtning från insidan och ut.

Låt flödet komma från ditt inre

Upplägg för Flow from Within
Välkommen till en stärkande stund för kropp och själ. Vi börjar med en välkomnande presentation och en intoning där vi centrerar oss genom en stående, meditativ stund för att landa och få kontakt med oss själva.
Med mjuka rörelser och musik grundar vi oss och känner in kroppen i ett meditativt flöde, där varje rörelse är en inbjudan att få vara närvarande i stunden tillsammans i ett flöjde.Därefter går vi in i en fas av stillhet, där du får möjlighet att bara vara i din egen bubbla. Under denna stund kommer jag att intuitivt känna in vad du behöver – det kan vara handpåläggning, healing, gungningar eller knackningar – för att stödja din resa mot läkning och återhämtning.
Denna workshop är 2 timmar lång och är en inbjudan att hitta ditt inre flöde. Kom i mjuka kläder som du kan röra dig fritt i och som även tillåter dig att bli varm. Ta med yogamatta, filt och, om det behövs, en kudde som du kan ha under knäna eller huvudet.

Låt denna stund bli din återhämtning och en möjlighet att verkligen lyssna inåt.

Instruktör: Sara Kronqvist
Anmälan: sms 0709323141
Pris: 400,-
När: 10 nov 18:00
Vart: Vallstena bygdegård

Innerligt varmt välkommen!
/Sara Kronqvist

Plats: Vallstena Bygdegård, Slite
Datum: söndag 10 november 18:00
Pris: 400 kr + serviceavgift


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa