Evenemang
25-27 okt MCA-LAN 41
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
MCA-LAN 41

Fredag-söndag 25-27 oktober
Välkommen till MCA-LAN #41 – Sveriges mysigaste LAN!

Det är äntligen dags för nästa episka MCA-LAN, och den här gången firar vi vår 41
upplaga! Under höstlovet förvandlas Gunnarsboskolans matsal till en plats fylld med skratt, spelglädje och spännande turneringar. Vi har längtat sedan vårt senaste event, och nu ser vi fram emot att återigen skapa oförglömliga minnen tillsammans.

Vi har några spännande saker planerade för detta LAN:

Turneringar och Priser: Ta chansen att visa din skicklighet i CS2, Quake Champions och Super Smash Bros Ultimate och kämpa om grymma priser och ära. Även denna gång från den enastående Damion Kraza Envall och våra trogna sponsorer.

Kiosk: För att hålla energin uppe kommer vi att ha lättare servering med en mängd snacks och lämpliga drycker under hela eventet. Inga bekymmer om att bli hungrig!

Damion Kraza Envall: Artisten, konstnären, skaparen! Han kommer tillbaka till LAN-et med sin 3D skrivarutrustning för att visa sitt enastående arbete. Är du nyfiken på 3D skrivare och skapande ta chansen att träffa en av Sveriges främsta inom fältet! Missa inte detta tillfälle. PS Han har med sig en överraskning!

Utrustning: Vi erbjuder även denna gång ett begränsat antal stolar och datorer med tillhörande utrustning för de som inte har möjlighet att ta med sin egen setup. Först till kvarn gäller, så se till att boka i tid!

Har du frågor, vänd dig till oss på Facebook eller Discord.

Vi i MCA-CREW ser verkligen fram emot att återförenas med veteranerna, gamla vänner och bekanta, och förhoppningsvis också få möjlighet att träffa några nya ansikten och tillbringa en fantastisk helg med.

Ses på LAN och kom ihåg: LAN! IT’S GOOD FOR YOU!

Läs våra regler här




Plats: Gunnarsboskolans matsal, Mullsjö
Datum: fredag-söndag 25-27 oktober
Pris: 200 kr + serviceavgift


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa