Evenemang
25-26 sep Digital skog 2024
1 okt 11:00 Så blir hållbarhet och affärsnytta en win-win på riktigt, och för alla
8 okt 10:00 Generativ AI inom Energisektorn
22 okt 11:30 Digitala Produktpass och CSRD - Kör du strutsen, eller ligger du i framkant?
15 nov 08:00 Från fiasko till framgång - Så kan du lyckas med att misslyckas
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Digitala produktpass och CSRD- Kör du strutsen, eller ligger du i framkant?

Tisdag 22 oktober 11:30-15:30
Är din verksamhet redo för EU:s krav på Digitala produktpass och CSRD?

Välkommen till ett lunchseminarium om de nya EU-direktiven kring Digitala Produktpass och CSRD, hur det påverkar dig som företagare och vad du kan göra för att vända det till en affärsmöjlighet!

Digitala produktpass handlar om att verifiera och synliggöra fysiska produkters hållbarhet genom hela livscykeln. Med information om material, energiförbrukning och återvinningsbarhet kan produktpassen förbättra produkternas transparens och spårbarhet gentemot konsumenter och intressenter. Digitala Produktpass påverkar alla företag som tillverkar fysiska produkter och kommer vara en avgörande faktor för att vara hållbar och konkurrenskraftig i framtiden.

CRSD är krav på hållbarhetsrapportering och ska hjälpa att styra in kapital mot hållbara investeringar samt främja ett ansvarsfullt företagande. CSRD syftar till att förbättra företagens rapportering och tillgängliggöra information om verksamhetens påverkan på sociala och miljömässiga aktiviteter.

Programmet innehållet en introduktion till Digitala Produktpass och CRSD, praktiska exempel vad som har gjorts hittills samt hur ni kan få hjälp för att ligga i framkant och efterleva de nya regleringarna.

Så hur gör du? Kör du strutsen, eller ligger du i framkant? Anmäl dig redan idag!


För frågor och mer information, vänligen kontakta elina.landqvist@vaxjo.se


Eventet arrangeras som en del i DigIT Hub ett initiativ med stöd från EU. Seminariet är kostnadsfritt för er som företag men ni behöver signera ett intyg om försumbart stöd (De minimis).

Plats: Campus Ljungby, Ljungby
Datum: tisdag 22 oktober 11:30-15:30
Pris: kostnadsfri bokning!


Välj antal deltagare:
Antal deltagare:
Nästa