Evenemang
16 sep 11:30 Dataskydd och informationssäkerhet - Så hanterar du det nya normala
25-26 sep Digital skog 2024
1 okt 11:00 Så blir hållbarhet och affärsnytta en win-win på riktigt, och för alla
8 okt 10:00 Generativ AI inom Energisektorn
15 nov 08:00 Från fiasko till framgång - Så kan du lyckas med att misslyckas
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Generativ AI inom Energisektorn

Tisdag 8 oktober 10:00-15:00
I en värld där digital transformation driver förändring i alla branscher, står energisektorn inför en unik möjlighet att leda vägen med generativ AI. Denna banbrytande teknologi har potentialen att revolutionera hur vi producerar, distribuerar och använder energi. Med AI kan vi inte bara optimera effektiviteten och öka hållbarheten, utan även skapa nya affärsmodeller och innovationer som förändrar spelplanen för hela industrin.

Vi vet att verklig förändring kräver mer än bara teknik – det kräver samarbete, kunskapsutbyte och en gemensam vision. Därför bjuder vi in dig till en exklusiv workshop där vi tillsammans kommer att utforska och implementera generativ AI i energisektorn. Här får du inte bara möjligheten att bli inspirerad, utan också att arbeta praktiskt med de specifika utmaningar och möjligheter som din organisation står inför.

Vad kan du förvänta dig?
• Dela erfarenheter och insikter: Få en unik möjlighet att dela med dig av din egen erfarenhet och samtidigt få insikt i hur andra företag och organisationer anpassar sig till AI-teknologier.

• Lära från andra branscher: Ta del av "best practices" och lösningar som har varit framgångsrika i andra sektorer och diskutera hur dessa kan appliceras inom energibranschen.

• Identifiera synergier: Upptäck möjligheter för samarbete och synergier som kan accelerera utvecklingen och innovationen inom ditt eget och andras företag.

• Bygga ett AI-ekosystem inom energibranschen: Skapa och stärka relationer med andra aktörer för framtida samarbeten inom generativ AI


📅 8 oktober, kl 10:00-15:00
📍 Växjö Linnaeus Science Park


Målgrupp
• Energisektorn med angränsande branscher så som tillverkningsindustrin
• Beslutsfattare, ledare och innovatörer inom energibolag, tillverkningsindustrin. Ansvariga och intresserade personer hos bolagen för att sätta riktning och driva förändring och förbättring.

Eventet är kostnadsfritt och arrangeras som en del av DigIT Hub Sweden – ett initiativ som hjälper företag och offentlig sektor i södra Sverige att digitalisera.


Välj antal deltagare:
Antal deltagare:
Nästa