Evenemang
5 okt 18:00 KARLSSON BAROCK JUBILEUMSKONSERT
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
KARLSSON BAROCK – JUBILEUMSKONSERT

Lördag 5 oktober 18:00
KARLSSON BAROCK FIRAR 15 ÅR!

Karlsson Barock positionerade sig direkt från starten för 15 år sedan som en av Sveriges ledande barockorkestrar. Med sitt levande och färgstarka spel har de trollbundit publik från Skåne i söder till Umeå i norr. De har även konserterat i Italien, givit ut två CD-skivor som rönt stor uppmärksamhet i Sverige och internationellt och driver sedan några år tillbaka både en ungdomsbarockorkester (Kompani 415) och en sommarkurs för äldre avancerade stråkmusiker. Detta firar de nu med en egen sprakande jubileumskonsert!

Boka din biljett idag!




Tossene Kulturkyrka
Lördag 5 oktober kl 18:00
Kyrkan öppnar 17:15



Program
I Tossene Kulturkyrka framför Karlsson Barock musik av Carl Philipp Emanuel Bach vars känslosamma stil blickar framåt mot wienklassicismen, samt en passagaglia av Georg Muffat som var elev till både Lully i Frankrike och Corelli i Italien. Deras favorit Antonio Vivaldi kommer att representeras med två verk: en konsert för två celli med solister ur orkestern och en orkesterkonsert.

Sopranen Helena Ek kommer att framföra den gripande arian "Se pietà di me non senti" ur Händels opera Julius Caesar samt Amors recitativ och aria ur Jean-Philippe Rameaus Pygmalion som en del av en svit med musik hämtad från fyra operor. Programmet kompletteras med kammarmusik av Jean Marie Leclair.

Kom och bli berörd av den omedelbara kraften och de varierande känslolägena barockens musik erbjuder – kom och fira med Karlsson Barock!



Servering
Från kl 17:15 samt under pausen finns en enkel servering där du kan köpa kaffe, te, dricka och enkelt tilltugg.

Vi serverar alkoholfria drycker. Allt i serveringen är 100% vegetariskt.



Nyhetsbrev och GDPR
När du köper biljetter får du samtidigt en prenumeration på vårt nyhetsbrev med erbjudanden och information om kommande event. Du kan när som helst avsluta prenumerationen via en länk i nyhetsbrevet. Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR).



Pris
Ordinarie: 250 kr (290 kr vid dörren)
Rabatterat*: 170 kr (210 kr vid dörren)

Kulturstödspris**: 500 kr (eller mer vid dörren)

*För barn 6 t.o.m 17 år samt för dig med begränsad inkomst, t ex om du är lågbetald kulturarbetare, arbetssökande, har låg pension eller är studerande med höga studielån. Rabatten gäller inte dig som tillhör de här kategorierna men har god ekonomi.
** För dig som vill stödja Tossene Kulturkyrkas verksamhet med att genomföra konserter, utställningar, barn- och ungdomsverksamhet mm.

Kontakta dafneproduktion@gmail.com för bokning av rullstolsplatser. Plats för ledsagare är kostnadsfri.




Plats: Tossene Kulturkyrka, Hunnebostrand
Datum: lördag 5 oktober 18:00


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa