Evenemang
26 sep 12:00 Introduction to Swedish edible mushrooms
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Introduktion till svenska ätliga svampar

Torsdag 26 september 12:00-16:00
En komplett introduktion till att plocka vilda svampar. För nybörjare till medelvana plockare. OBS! På engelska.

Vi tar en lugn promenad på 3 timmar inklusive en fika följt av en utomhus smakprovning. Vi går igenom grunderna i att förstå svampar samt när, var och hur man plockar. Hur man säkert identifierar några nybörjarsvampar och undviker farliga förväxlingsarter. Vi utforskar hur man rengör, tillhandatar, förvarar och tillagar svamp.

Ta med bekväma promenadskor, väderanpassade kläder och nyfikenhet. Lugna hundar kan tillåtas på dessa turer efter FÖRHANDSDISKUSSION med ägarna och max 1 per evenemang.



AVBOKNINGSPOLICY

Eventuell avbokning måste skickas via e-post till stuart@plockat.nu med angivande av evenemangstitel, datum och ordernummer (synligt på din bokningsbekräftelse).

Plockat AB har ingen skyldighet att återbetala eller boka om vid utebliven närvaro eller avbokningar inom 14 dagar före evenemanget. Om jag kan fylla platsen med kort varsel, kommer jag att betala en full återbetalning minus 10% för att täcka administrations- och transaktionsavgifter, eller skicka en voucher till hela biljettvärdet. Ange ditt önskemål i din avbokningsmejl.

Om du avbokar eller ändrar en bokning med 14 dagars eller mer varsel, får du full återbetalning minus 5% för att täcka transaktionsavgifter, eller ett presentkort till hela värdet av din bokning. Ange ditt önskemål i din avbokningsmejl. Information om användning av presentkort finns här. Vid det osannolika fallet att ett evenemang ställs in av Plockat får du full återbetalning, byte eller voucher. Observera – regn leder inte till inställning. Detta är Småland.





Plats: Getnö Gård, Ryd
Datum: torsdag 26 september 12:00-16:00
Längd: 4 timmar.
Språk: Engelska.

Pris exkl serviceavgift:
Vuxen: 595 kr
Vuxen plus köp av korg och kniv: 995 kr
Barn 10-15 år: 345 kr

Max 15 personer. Rekommenderad minimiålder 10 år.


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa