Evenemang
16 sep 11:30 Dataskydd och informationssäkerhet - Så hanterar du det nya normala
25-26 sep Digital skog 2024
1 okt 11:00 Så blir hållbarhet och affärsnytta en win-win på riktigt, och för alla
8 okt 10:00 Generativ AI inom Energisektorn
15 nov 08:00 Från fiasko till framgång - Så kan du lyckas med att misslyckas
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Dataskydd och informationssäkerhet – Så hanterar du det nya normala

Måndag 16 september 11:30-14:00
Anmälan avslutad
Välkommen till ett lunchseminarium om Dataskydd och Informationssäkerhet med lärdomar från gårdagen, uppdatering från idag och framtidspaning om imorgon.

Digitalisering har gett oss nya möjligheter samtidigt som det förutsätter nya arbetssätt för att ta sig an utmaningarna och kommande regleringar kring dataskydd och informationssäkerhet. Vad innebär detta för ditt företag, både ur ett praktiskt och juridiskt perspektiv?

Lyssna till Patrik Persson, VD och grundare av Pinteg, om dataskyddsarbetet i praktiken och vikten av att komma igång med arbetet. Hur ni på bästa sätt implementerar och upprätthåller ett hållbart sätt att arbeta med dataskydd och en framtidsspaning vilka trender som påverkar arbetet med dataskydd.

Louise Östlund, VD Kalmar Science Park och Niklas Hörling, digitaliseringschef Kalmar kommun, delger sina erfarenheter och lärdomar när Kalmar kommun tidigare i år utsattes för rysk it-attack


📅 16 september, kl 11:30-14:00
📍 Växjö Linnaeus Science Park

Varmt välkomna!
För frågor och mer information, vänligen kontakta elina.landqvist@vaxjo.se

Eventet är kostnadsfritt och arrangeras som en del av DigIT Hub Sweden – ett initiativ som hjälper företag och offentlig sektor i södra Sverige att digitalisera.