Evenemang
5 okt 18:00 KARLSSON BAROCK JUBILEUMSKONSERT
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
FLYGELINVIGNING – Romantiska Mästerverk med Roland Pöntinen

Lördag 10 augusti 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Välkommen till en helaftonskväll i Tossene kulturkyrka då världspianisten Roland Pöntinen inviger den nya konsertflygeln! På programmet Romantiska Mästerverk står musik av Sibelius, Busoni, Liszt och Chopin.

Roland Pöntinen har spelat på många prestigefyllda festivaler, däribland Schleswig-Holstein, Verbier och Mostly Mozart i New York. Han har arbetat med dirigenter såsom Esa-Pekka Salonen, Rafael Frühbeck de Burgos och Leif Segerstam. Han har framträtt med Kungliga Filharmonikerna, Londonbaserade Philharmonia Orchestra i London och Paris, Los Angeles Philharmonic i The Hollywood Bowl och med The Scottish Chamber Orchestra i Glasgow och Edinburgh samt på The London Proms där han spelat både Griegs och Ligetis pianokonserter. Pöntinen är en av vår tids mest inspelade pianister med mer än 100 titlar och är sedan 2002 medlem i Kungliga Musikaliska Akademien.



Servering med möjlighet att förbeställa
I pausen finns en enkel servering där du kan köpa kaffe, te, dricka och enkelt tilltugg. Du kan även förbeställa en delikatesslåda för 150 kr. Den innehåller italienska och grekiska oliver, kryddig ölkorv, soltorkade tomater, färska körsbärstomater, hummus, kex och ost.

Vi serverar alkoholfria drycker. Allt i serveringen är 100% vegetariskt.



Nyhetsbrev och GDPR
När du köper biljetter får du samtidigt en prenumeration på vårt nyhetsbrev med erbjudanden och information om kommande event. Du kan när som helst avsluta prenumerationen via en länk i nyhetsbrevet. Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR).



Pris:
Ordinarie: 250 kr (290 kr vid dörren)
Rabatterat*: 170 kr (210 kr vid dörren)

Kulturstödspris**: 500 kr (eller mer vid dörren)

*För barn 6 t.o.m 17 år samt för dig med begränsad inkomst, t ex om du är lågbetald kulturarbetare, arbetssökande, har låg pension eller är studerande med höga studielån. Rabatten gäller inte dig som tillhör de här kategorierna men har god ekonomi.
** För dig som vill stödja Tossene Kulturkyrkas verksamhet med att genomföra konserter, utställningar, barn- och ungdomsverksamhet mm.

Kontakta dafneproduktion@gmail.com för bokning av rullstolsplatser. Plats för ledsagare är kostnadsfri.




Plats: Tossene Kulturkyrka, Hunnebostrand
Datum: lördag 10 augusti 19:00